Soundscope Pro-Tect Industri

7 500 kr

Soundscope Pro-Tect Industri är ett formgjutet elektroniskt hörselskydd optimerat för användning i arbetslivet. Låga ljud förstärks, skydd mot höga ljud och buller samt trådlös koppling till mobiltelefon mm.
Kontakta oss gärna för offert.

Soundscope Pro-Tect Industri är Starkeys senaste aktiva hörselskydd för industrin och bullriga arbetsmiljöer. Soundscope Pro-Tect Industri är ett formgjutet hörselskydd som sitter i örat vilket medför att man utan problem kan bära hjälm och glasögon. Under arbete skyddar de din hörsel mot de starka ljud som buller, maskiner och liknande, dessutom förstärker hörselskyddet de svaga ljuden så du lättare kan höra vad som sägs i din omgivning. Genom ny teknik har du nu överlägsen riktningshörsel så du hör varifrån ljudet kommer. Den nya tekniken ger även bättre ljudåtergivning och den är utrustad med aktiv vindbrusreducering. Tillverkare är Starkey Hearing Technologies.

Nya Soundscope Pro-Tect Industri har flera olika program för att optimera användandet. Med hjälp av en induktiv halsslinga kan man få trådlös medhörning till exempelvis mobiltelefon eller Mp3-spelare