RC KOMMUNIKATION

3 999 kr

RC KOMMUNIKATION är tillverkade i mjuk och följsam grå silikon efter ett avtryck av din hörselgång. Filtret erbjuder en relativt rak dämpning som gör det lätt att uppfatta tal och varningssignaler.
De passar till millitär, polis, brandmän och andra krävande yrken där kommunikationen står i fokus.

Följande lösningar finns med RC KOMMUNIKATION:

RC Tube

RC Tube är utvecklad för att höra komradion i speciellt utsatta miljöer där det inte är lämpligt att använda en traditionell radioanslutning. Den ger ett garanterat skydd mot buller samtidigt som talet lyfts fram. Med RC Tube kan du sänka volymen på komradion och därmed minimera risken för hörselskador.

RC Boom Mic
Att prata i mobilen i en bullrig miljö kan vara nästan helt omöjligt. Risken är då att du tar ut dina hörselskydd för att höra bättre. Med RC Boom Mic kan du tala ostört utan att behöva ta ut skydden. Den används tillsammans med hörselskyddet Bellman RC för lätt industri eller Bellman RC för tung industri och levererar klart och tydligt tal samtidigt som bullret stängs ute.

RC Solocom
Ute på fältet är radiokommunikationen med kolleger och sambandscentral helt avgörande. I stökiga miljöer kan det vara svårt att höra anropet och då är risken stor att hörselskyddet åker ut. Men även en kort tids bullerexponering kan orsaka en permanent hörselskada. Med RC Solocom hör du klart och tydligt samtidigt som din hörsel effektivt skyddas.

Typ
Formgjuten
Material
Hypoallergenisk silikon
Dämpning
15, 17, 19, 21, 23, 25, 27 och 29dB
Övrigt
Tillverkas enbart i grått